Sweet Memories Shall Be Cherished Always

By: yangmazni n yahya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 21-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Kenangan sekitar Aidilfitri 2008

inilah rumah pusaka kat kg ... biasanya mak tinggal sorang2
buah hati tercinta
dengan kakak, ayah no 2 dan mok
View all 24 photos...
fuhhhhhhhh punyalah lama tak update, rindu beb, tapi nak wat cam na, ada masalah teknikal. anyway, ini adalah kenangan yang ada semasa hari raya ari tuh.

raya kali ini penuh dengan acara kenduri kahwin aja, so kat sini tempeklah sket2 gambar anak buah kahwin, semoga berbahagia hingga akhir hayat.

balik dari kg ke kl, makan "jem" yang begitu enak sekali hehhehe, terperangkap dalam kesesakan yang teruk daripada KB - Gua Musang, jadi daripada Gua Musang, kami melencong ikut highway ke Cameron Highland, alhamdulillah, pilihan kami tak salah, lengang aja jalan tuh .... hehhee, sempat lagi singgah ichigo gari (strawberry picking) kat situ, tapi taklah seseronok masa kat jepun dulu, kat sini, masam sungguh ler.


GAMBAR KENANGAN RAYA 2008 BERSAMA BONDA TERCINTA


KENANGAN SEKITAR PERKAHWINAN KEMA, SELAMAT PENGANTIN BARU, SEMOGA BERBAHAGIA SEHINGGA AKHIRNYA







GAMBAR KENANGAN ON THE WAY BACK TO KL
Merentasi banjaran titiwangsa melalui highway cameron-gua musang, sempat singgah sekejap ambik gambar sekolah kebangsaan pos brooke, sekolah anak2 orang asli temiar (kalau tak silap ler heheh) ini tempat anak sedara buat praktikal cikgu heheheh.
then singgah di cameron highland, jamu2 mata dan petik stroberi







OPPPSSSSSSSSSssss ADA LAGI GAMBAR KENANGAN - NATURES IN AND AROUND RUMAH MAK






Friday, 17-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan2 Seremban

 
 
 
View all 9 photos...
ini kenangan seminggu sebelum raya, ada jemputan kahwin kat paroi .... hmmm first time kami lalu bandar seremban, hehehe, makan langsat lah jugak sebelum sampai ke tempat tujuan. on the way back, singgah sekejap kat muzium ni, sebab tertarik dengan architecture and landscape nya tuh. perkenalkan anak2 dengan budaya negeri sembilan. kebetulan ada pameran tentang darurat, dapat lah anak2 belajar tentang sejarah negara sikit2.






Saturday, 13-Sep-2008 08:23 Email | Share | | Bookmark
Salam Ramadhan ..... kenangan di Taman Botani ~ Putrajaya

 
 
 
View all 12 photos...
Diam tak diam dah masuk hari ke 13 kita semua menunaikan ibadat puasa di Bulan Ramadhan, bulan yang penuh keberkatan .... hopefully, it is not too late for me to wish you all, Selamat Berpuasa.

Too many things n events had happened in the past few weeks, menjadikan diri ini tidak berupaya dan tidak mempunyai masa untuk upload gambar2 kenangan .... these photos taken one or two weeks before ramadhan, bawa anak2 berekreasi di taman botani putrajaya. Good for physical activities and also good for your eyes too, lots and lots of greens there














pssssssssssst: banyak gambar along n ngah aja, sebab adik malu, muka dia masih banyak parut chicken pox


Friday, 22-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Belated entry ~ cacamerba punya cerita

Aquaria KLCC
Amru, Hasif n Yan
 
View all 12 photos...
dah agak lama tak update, kesuntukan masa yang amat dan juga mood yang naik turun .... emmm ini campuran cerita bermula cuti sekolah seminggu ni, keluarga abang ipar daripada KB turun shopping kat KL, dan juga adik ipar naik dari Johor jalan2 KL, seronok anak2 sebab ada kawan, at least terhibur jugak dia orang musim cuti sekolah ni biarpun mama n ayah tak boleh bawa anak2 gi bercuti ... anak2 ni biasalah nak balik kg, tapi sabar ajalah sebab nanti musim raya nak cuti panjang .... jadi cuti sekolah yang pendek ni, tak cuti lah


KLCC ~ Aquaria dan sekitarnya








Dataran Putra ~ Putrajaya






Shopping raya kat Sogo ~ KL



last but not least heheh, happy birthday to me .... and inilah hadiah teristimewa daripada yang tercinta ... thank you very much YANG




Sunday, 3-Aug-2008 10:33 Email | Share | | Bookmark
Santai Hujung Minggu ~ Guoman, Port Dickson

 
 
 
View all 9 photos...
Attended a whole day workshop co-organized by Malaysian Psychiatric Association and Astra Zeneca on Saturday, meanwhile anak2 n ayah n mak "melayan diri mereka sendiri". Landscape was superb and a feast to the eyes.














[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net