Sweet Memories Shall Be Cherished Always

By: yangmazni n yahya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 28-Jul-2008 13:40 Email | Share | | Bookmark
Lamanya tak update!!!!

along n ngah berposing
emmm pilih jangan tak pilih ...
 
rindunyaaaaaaaa terasa hehehhe

cerita hujung minggu .... semalam, ahad ke putrajaya seafood restauraunt @ taman botani, putrajaya to have our dinner ... fulamakkkkkkkkkk harganya, luruh jantung beb, emmmm sekali sekala heheheh, belanja duit on call mama tuh


PUTRAJAYA SEAFOOD RESTAURANT






Quote:
Set at the end of a sheltered wooden path, right beside the Putrajaya Lake, Putrajaya Seafood Restaurant embraces resort style dining in Polynesian architecture amidst the lush greenery of Taman Botani.

Putrajaya Seafood Restaurant offers al fresco dining by the lake and indoor dining as well as steamboat and barbeque dining packages in Cabanas. You can also choose from the ala Carte menu a variety of imported live fresh seafood, cooked to your preference in Chinese, Malay, Western or Thai style.


lepas makan kat sini ... maghrib pun dah nak habis huhuhuuu, terkejar2 ke surau kat atas i.e. kat balai pelawat taman botani ... luas kawasan ni, nanti kita datang lain kali ek, untuk rekreasi pulak

Yang ini pulak, bebunga alamanda kat halaman rumah heheh, saja jer lepaskan gian menembak bunga-bungaan




Kat bawah ni pulak, dinner for today, kuey teow kerang utara, kat seksyen 4 tambahan .... sedappppppppppppp ... sekarang ni tak ada masa nak tunjuk bakat memasak heheh, balik kerja tu penat banget sih, jadi mood memasak pun lari entah ke mana heheh



Sunday, 6-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Okasan Group Sembang Santai

Buah tangan daripada ROS
Ini pulak daripada Zaidah .... terima kasih semuanya
Inilah kami ... okasan group so, otosan punya gambar tak dak ler
Dah berkurun berniat nak get together with okasan group .... tapi barulah sekarang hajat tercapai, itu pun tak semua dapat hadir. Thanks ros, zaidah, nani, faridah beserta keluarga masing2 yang sudi mencemar duli datang ke rumah .. dapatlah sembang2 dan bertukar2 cerita.

p/s* thanks ros banyak2 kerana bawakkan cuppies tiramisu tuh sebagai buah tangan, sebenarnya niat kita order untuk along yang sambut birthday dia ke 11 on 7/7/08, dah lama dia mengidam dan suruh mamanya buat tiramisu tuh .... tapi kita ni oven pun tak dak heheh (alasan semata2 tuh)



Faridah, Zaidah, me, Ros and Nani



Cuppies tiramisu daripada Ros .... emmm kita lum puas makan lagi ler .... hehehhe, nanti nak kena order lagi ni


Zaidah terlambat gara2 menyiapkan karipap pusing yang sedapppppppp ni, terima kasih banyak2


Ini pulak pembasuh mulut daripada tuan rumah hehehe .... kononnya kempen makan buah-buahan tempatan, tapi alasan semata2 ajalah tuh, sebenarnya penyakit M***S melanda

UNTUK ALONG SOFIYA ... SELAMAT MENYAMBUT HARI ULANGTAHUN KE 11

Quote:
kami semua doakan along menjadi seorang insan yang sentiasa patuh kepadaNya ... semoga membesar menjadi insan yang membahagiakan semua ... last but not least, jangan lupa, kami semua sayangkan along ... unconditionally ~ ayah, mama, ngah n adik



emmm tengoklah along punya hadiah pilihan sendiri .... dah besar dah anak dara kami ni hihihihi


Sunday, 22-Jun-2008 12:58 Email | Share | | Bookmark
SURPRISEDDDDDDDDD!!!!!!!!! ..... anniversary celebration

Along punyalah excited ....
.... posing2 lagi
ada pool, ini yang buat dia orang terlebih excited
View all 6 photos...
An overnite stay and wonderful dinner @ Istana Hotel

Thanks Yang ... luv you so much








Yummy yummy .... Strawberry cicah coklat hehehhe



Sunday, 15-Jun-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Entry Istimewa untuk LELAKI INI *wink*

Kau, terlalu istimewaaaaaaaaaaaaaaa
HAPPY FATHER'S DAY
12TH ANNIVERSARY (20th June)




Sunday, 25-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Bangkok, Thailand ~ 23rd to 25th May 2008 (III)

Naik Skytrain menuju ke Mo Chit, station dekat ngan Chatujak
emmmm .... betapa mereka menghormati alim ulama' mereka
suasana sibuk di jalanan menuju ke market
View all 15 photos...
Chatujak Market
Pratunam Area
State Tower
Suan Lam Nite Bazaar


Habis conference, merendak ngan kawan2 di Chatujak Market ....then, we headed for gala dinner @ State Tower, antara bangunan tertinggi di Bangkok ... tapi style orang putih gitu, tak sesuai ngan tekak orang Asia nih ... so sekejap ajalah kat sana, lepas tu pakat ramai2 gi suan lum nite market ... jamu mata dan perabihkan baht ler ... then had seafood fried rice for late dinner huhuhuhuuuuu, laparrrrrrr


antara kraftangan yang popular ... banyak kedai yang jual benda ni




menarik dan unik buah ni, tapi tak tahu apakah namanya


suasana malam kota bangkok dari state tower


dua gambar terakhir ni saja2 jer, sementara menunggu kawan2 shopping hehehe, daripada dok melangut tak tentu hala, baiklah ku tembak apa2 yang patut




[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net