Sweet Memories Shall Be Cherished Always

By: yangmazni n yahya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 24-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Bangkok, Thailand ~ 23rd to 25th May 2008 (II)

Jalan basah, baru lepas hujan ni
Suasana ni mengingatkan aku kepada pasar kat KB
Bunga ros di balut ngan daun pisang
View all 12 photos...
Sekitar Persidangan, satu dua gambar cukuplah, heheh, nak jimatkan bateri, charger tak bawak

Bhangrak Road - jalan2 petang sementara menunggu dinner

Nite view ~ Dinner Cruise




Buah sentul pun ada di sini .... teringat zaman kecik2 dulu, suka sangat makan jeruk sentul ni



Ini tak tahu apa ker bendanya nih, tapi cik nora kita kata macam otak2



Kenangan manis ngan cik TUK TUK heheeh, bukan burung belatuk tau





Friday, 23-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Bangkok, Thailand ~ 23rd to 25th May 2008 (I)

Suvarnabhumi Airport, Bangkok
kat dalam airport
me n friends
View all 12 photos...
SUVARNABHUMI AIRPORT
MILLENIUM HILTON HOTEL BANGKOK
CHAO PRAYA RIVER


Had a chance to attend a regional neuroscience conference .... ambik kesempatan jalan2 sket hehhehe, sambil menyelam sambil minum air gitu ... weather was just like KL's ... cloudyyyyyyy






Saturday, 17-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan2 hujung minggu ~ Bandar Tenggara, Johor

 
 
 
View all 15 photos...
Hujung minggu ni agak panjang, sebab isnin adalah cuti umum, hari wesak ... jadi kami ambik kesempatan ini, untuk turun ke selatan, ke rumah adik ipar di Bandar Tenggara. Anak2 memang seronok habis, dapat jumpa cousins dan suasananya macam kat kampung ... sempat main pondok2 lagi tuh.

3 hari kat situ, sempatlah menjengah ke Danga Bay sekejap .... ke hutan lipur gunung belumut dan sebelum balik singgah ayer hitam sekejap


DANGA BAY ... menikmati suasana mentari terbenam ... indah sekali ciptaan Ilahi.






Masjid Sultan Ibrahim, Johor Bharu



COUSINS

KERANG STIM BEREMPAH ..... Warung Kenali Seksyen 15 ... isi perut sebelum pulang ke rumah




Sunday, 11-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Hari Ibu dan .....

superbowl @ warta
 
 
View all 6 photos...
***entry yang dah basi sebenarnya, tapi nak masukkan gak ke sini, sebagai kenangan

hari ni hari special untuk kaum ibu .... mula2 sekali dapat kad daripada adik, kad yang dia belajar colouring kat tadika, thanks a lot adik ... muahsssssssss .... along n ngah juga tak nak ketinggalan, tapi dia orang ni dah besar sket, so sembunyi2 pergi kedai dan belikan hadiah untuk mama .... ngah lagi klasik, siap sorok bunga ros yang dia beli kat sekolah dan letakkan bersama2 ngan baju kurung mama yang mama siapkan untuk pakai kerja esoknya tuh .... thanks along n ngah. Daripada cik abang sayang, dapat wish ajalah, anyway, itu pun sudah mencukupi, yang penting, tanda ingatan.

***kami taklah celebrate sebenarnya .... emmm hari ni kebetulan ada pertandingan bowling bagi mengutip derma untuk surau bangi perdana ... ayah join sekali, so kami pun tumpang sekaki bagi semangat kat ayah ... fuhhhhhhhhh yooooooooo ayah punyalah terer ari ni, tahniah ayah ... lepas tu kami dinner kat rasamas heheheh



kad daripada adik .... thanks adik


hadiah daripada ngah n along .... thanks anak2 mama


bandung cincau kat rasamas ... sedapppppppp

Yang ini pulak nak siapkan homework yang ros bagi ... sorrylah ros, ku ni memang selalunya lambat hehhehe


The rules:
1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog






emmm sukar difikirkan ttg 7 facts about myself .... ku biarkan tergantung ajalah hehehhe, gomen ne ... sorry yer cikgu ros, omwork tak siap jugak whaaaaa, otakku bekuuuuu


Saturday, 10-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Adik n Along's excursion to Sunway Wildlife Park

berkumpul kat aulad's baby centre
adik n along posing dalam bas
hmmm sempat lagi along snap gambar tempat idaman dia hihihi
sebenarnya ini adalah trip tadika aulad ... adik iya2 aja nak pergi, so mama kirimkan along untuk temankan adik .... ayah pula had to go to PICC, paksa rela tu hehhe .... sempena Sambutan Hari Pekerja Sektor Awam.

So mama n ngah tinggal kat rumah ... bawak ngah pusing2 bandar baru bangi hehe ... around 2 pm, adik n along balik rumah, jadi kita layanlah gambar2 yang along snap ni










[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net