Sweet Memories Shall Be Cherished Always

By: yangmazni n yahya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Friday, 9-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Bunga Kantan Special Edition

bunga kantan ~ yang teristimewa
it took me soooooooooo long to do this .... thanks ros and azura for tagging me, hahhaha, meaning that, "aku masih dalam ingatan" hahhaha, perasan untuk diri sendiri. maklumlah, sekarang ni, dah tak ada masa nak berjalan2 ke fotopages rakan2 seperti dulu .... sekarang ni main jengah sekejap2 aja, memang tak punya kesempatan untuk meninggalkan jejak bertapak.

nak tag sapa ek .... jeng jeng jeng ... mari kita lihat siapa yang kenaaaaaaaaaaaaa

1. tina
2. zabar
3. marizah
4. sya
5. ina chiba
6. zee
7. yati
8. dod
9. kuchai
10. mummy jam




Saturday, 3-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan2 "release" kan tension ~ Shah Alam

adik posing untuk mama
 
masjid shah alam
ini mama yang cadangkan sebab mama terasa tense up ... so nak kena "let go" segala stress dalam badan tuh pergilah ke wet world shah alam, main2 air hehhe. lepas tu singgah masjid sultan sallahudin shah alam untuk solat sebelum pulang ke rumah.








MASJID SHAH ALAM



ini alkisahnya ... along lupa nak bawak extra tudung ... so kenalah tudung kepala tu ngan towel heheh

Yang dibawah ni tak ada kena mengena ngan tajuk di atas ... saja, nak test power hahahhah, dah lama tak ambik macro shot




Saturday, 26-Apr-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan2 cuci mata ~ Putrajaya

Mercu tanda alamanda
Photography session Khai n Rosma atas Jambatan Seri Wawasan
Mak, atas jambatan, background of Treasury
View all 9 photos...
again !!!!!!!!!!! hmmm apa nak buat, ari ni, lepas late breakfast, Ngah nak gi Alamanda .... katanya nak cari komik kat MPH. Since we have no exact plan for today, ikutlah kehendak dia tuh fuhhhhhhhhh ramainya umat ari ni, emmm maklumlah baru dapat gaji kan ... dari Alamanda, jalan2 cuci mata sekejap kat Putrajaya, kali ni aim nak lalu Jambatan Seri Warisan hehehhe opsssssssss silap pulak, Jambatan Seri Wawasan rasanya .... alih2 terserempak plak ngan Khai n Rosma yang baru kahwin, tengah sibuk posing kat atas jambatan tuh hehhehe. Then on the way back, singgah jap kat Taman Warisan Pertanian, ada promosi MANGGA heheh, sambil lunch terus kat situ lah. Pekena sate kajang lagi heheh apa lagi kalau bukan sate samuri tuh.








Sunday, 13-Apr-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Tadika Aulad's Sports Day

Mentari di pagi hari
baru sampai
adik n friend
View all 9 photos...
juga di adakan di stadium mpkj sek 15.

hari ni adik paling seronok .... dapat hadiah .... emmm kali ni semangat kesukanan lebih bagus, everybody terlibat dalam pelbagai acara dan diberi peluang dapat hadiah. budak2 macam tulah, tak kisah nombor berapa pun, yang penting ada sesuatu untuk mereka








Saturday, 12-Apr-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Late entry of dot dot dot

balik dari sekolah, terus potong kek
inilah dia birthday cake abang ngah, cantik kan
pizza pah ... ehhehe segera punya
View all 9 photos...

emmmm disebabkan kesibukan yang amat, lambat benarlah di uploadkan gambar2 ni ...
1) Ngah's birthday on 3rd april - since it was a schooling day, mama hanya sempat tempahkan ngah birthday cake the following day .... mama tempah kek spongebob untuk ngah dari auntie ros, thanks a lot ros, cantik banget sih.

2) on saturday, 5th april ada Kumon fun and recognition day .... gambar hanya satu dua aja, sebab parents balik rumah, let the children have fun on their own. balik dari situ pulak, membasahkan tekak ngan cendol bawah pokok mangga kat sek 4 tambahan

3) ayah punya birthday on 8th of april, huhuhu ... lum wat apa2 lagi ... kiranya masih berhutang ler ni hehehhe



Inilah kek spongebob yang cun melecun tuh ... kreatif sungguh auntie ros ni ... thanks mama ~ Ngah


Baru balik dari sekolah, berminyak muka masing2


sepotong pizza, yummy


Ngah tengah beraksi dengan skate board dia


foto kenangan @ Kumon Fun & Recognition Day @ Dewan Cempaka Kompleks PKNS


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net