Sweet Memories Shall Be Cherished Always

By: yangmazni n yahya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85  [86]  >  >>]    [Archive]
Thursday, 17-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Tokyo Disneyland

kat depan, sebelum masuk, mesti bergambar dulu
yang ini pun mesti jugak
 
View all 15 photos...
Disneyland .... here we come. Despite it was raining that day, we still proceed to Disneyland. Tak boleh tidak, coz esok dia orang dah nak balik Malaysia. Ingatkan tak ramai orang sebab hujan, tapi manusia tetap ramai macam semut. Naik keretapi (pergi dan balik), padat, macam ikan sardin. Merasalah dia orang, macam mana "best"nya naik keretapi yang macam tu, sampai naik pening.


Tuesday, 15-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Nishi Kasai and Urayasu

 
 
 
View all 11 photos...
Hari ni bawak bebudak main taman dan tengok mini zoo kat Gyosen Park, Nishi Kasai. Asyik shopping aje, turn budak2 mainlah pulak.

Hari Rabu - rehat dan packing. Coz, on Thursday, nak gi Disneyland...


Monday, 14-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Shopping di Funabashi

 
 
 
View all 7 photos...
Hari ini ayah ada exam, mama kenalah jadi tour guide. Apalagi, shopping le. Kat Hundred Yen 7 tingkat di Funabashi. Mok ngan 4 orang budak2 tinggal di rumah. Tak adelah mengacau orang tua shopping. Seperti biasa, Kak Zan shopping sakanlah dia.
Petang, gi jalan2 rumah Ghazali/Da sekejap. Lepas tu tour Ichikawa Ono (termasuklah kedai Iran tu).


Saturday, 12-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Third day - Asakusa, Akihabara dan Gyotoku

Asakusa - punyalah ramai orang, nasib tak ada yang hilang
Bagi pigeon makan biskut, nasib tak ada yang marah
Akihabara - tengok2 omiyage
View all 6 photos...


Friday, 11-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Second day - family from Malaysia

Depan rumah - ready nak memulakan perjalanan for the day
Tengah tunggu keretapi
First destination - Flea Market Kaihim Makuhari he! he!
View all 5 photos...


[<<  <  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85  [86]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net