Sweet Memories Shall Be Cherished Always


My name: yangmazni n yahya
My Fotopage: http://yangmazni.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
ain hardy
Latest entry:testing 123....
rindunyeee..kehidupan lampau.....seronok bila dapat tengok gambar kenangan lama inipun dah berkali kali cuba passwordnya.....hari ni baru dapat edit :-D :-D :-D View this Fotopage entry
Mr Ein twenty twenty
Latest entry:BERPINDAH
PERHATIAN Sukacita dimaklumkan saya telah berpindah ke http://mr-ein.blogspot.com/. namun begitu segala kandungan didalam fotopages ini akan kekal sebagai kenangan masa-masa lalu 8-) Apapun terima kasih kerana melawat..jika masih berminat sila melawat alamat diatas. sekian, terima kasih mr.ein (29-4-2010) View this Fotopage entry
Rusdi Yahya
Latest entry:Kampung Kling Mosque
Located at Jalan hang Jebat, Malacca. Partly of UNESCO world heritage. View this Fotopage entry
Jama Hameed
Latest entry:Three coloured leaves
View this Fotopage entry
kham khamsiah
Latest entry:konvo
View this Fotopage entry
Zana Hassan
Latest entry:gedung height apartment for rent - available may 2011
NOT AVAILABLE. HAS BEEN RENTED ON MAY 2011. please contact me Ros at 0129102655 for further info. View this Fotopage entry
azeiriaz duo
Latest entry::: bday alesha qhaira dan nur dina farhana ::
View this Fotopage entry
Latinah Mohamad
Latest entry:PENGALAMAN HAJI 1431H
Alhamdulillah...setinggi2 kesyukuran ke hadrat ALLAH SWT.... hanya dengan izin ALLAH dapatlah kaki ini dijejakkan dibumi suci, Makkah alMukarramah dan Madinatul Munawwarah... 43 hari disana terlalu singkat rasanya.. Alhamdulillah juga, ALLAH izin dapat berada dibawah bimbingan USTAZ DR ABDUL BASIT, yang ikhlas dan bersungguh membimbing semua jemaah. Moga semua warga ASH HAR travel diberkati dan dirahmati NYA.... :-> View this Fotopage entry
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
Baka Dasu
Latest entry:i-City
View this Fotopage entry
i-City
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
Nikki Takara
Latest entry:Macau
Kat Fisherman Wharf ..themepark dekat dgn jetty, dikelilingi casino Stanley Ho..Macau best, esp. egg tart........yumyum View this Fotopage entry
Thayalan Gopal
Latest entry:Fort Cornwallis - 1786 Penang Malaysia
View this Fotopage entry
Shah Sya Syahmi Syafiyah Sayf
Latest entry:Happy Birthday Puan Syariza Annur aka ibu!!!
:wave: View this Fotopage entry
yunnyzar Mohd Zain
Latest entry:Hari jadiku yang ke 29 tahun
hmm..my besday celebrated by beloved hubby..... :-D lop eared bunny as my present..terima kasih daun keladi lain tahun bagi lagiiiii ;-) :-D 8-) View this Fotopage entry
RaY KinZoKu
Latest entry:THE WELCOME PAGE / MUKADDIMAH
* Welcome to KeLaTé : ~ A Self Rediscovery ~ * Background Music : Chaconne by Secret Garden * This Welcome Page is to remain on top of every update. For the latest update, just scroll down. * This site is tuned for best viewing with http://www.mozilla.com/en-US/firefox/(Mozilla Firefox). * Proceed to http://raykinzoku.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=5958(ARCHIVE) for past entries. * Text excerpted from : William Armstrong Graham's " Kelan... View this Fotopage entry
On the other hand, this is Kuala Terengganu from the same period
MiMie de SaLMi
Latest entry::: Happy New Year '10 ::
Our Xmas holidays in Whinfell Forest, Cumbria marked as our most memorable and unforgetable holiday for yr 2009. I hope one day, we could come again to this such beautiful place. Quoted from WestLife song..." we had joy...we had fun.. I wish both we could be there "..InsyaAllah, maybe Arissa or Aydin will bring back mummy & daddy to this wonderful place ..one fine day. To all : H A P P Y N E W Y E A R ! View this Fotopage entry
Milias Asdi
Latest entry:Tanzania (V) - Perjalanan Pulang
Di lobi hotel.. Di Kilimanjaro International Airport.. View this Fotopage entry
roslinda mustapha
Latest entry:raya 2009
View this Fotopage entry
Julia M A
Latest entry:• Don't stop moving •
She called many times and I answered her finally. Made it to the peak of Mt Kinabalu in Oct 2009. • • • View this Fotopage entry
A participant for the Mt Kinabalu International Climbathon 2009.
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
haidi nana
Latest entry:selepas setahun kembali semula malaysia, akhirnya.....
sesudah setahun kembali ke malaysia baru hari berkesempatan upload gambar. mungkin selepas ini byk lagi gambar2 yang akan dikongsi lagi.... View this Fotopage entry
ni la dia gmbr terkini anak2 ku
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
xxx judith hough
Latest entry:what I see along the way!
View this Fotopage entry
Bimbo Baggins
Latest entry:Ramadhan galore
Almost nak raya dah, baru kecoh nak upload gambar bulan posa. +++ http://www.facebook.com/album.php?aid=101925&id=754153601&l=79e9d5a7d6(Awal Ramadhan) +++ http://www.facebook.com/album.php?aid=104922&id=754153601&l=4f0ff4a58f(BBI 3 + Unihostel revisited) +++ http://www.facebook.com/album.php?aid=106373&id=754153601&l=d629b84e2f(Kisah Cinta 3 Madrassah) View this Fotopage entry
OYEAH. Ni sgt sedap.
Abang Nuh
View this Fotopage latest entry
Thomas Land
Fendy and Tini
Latest entry:Tasik Titiwangsa
View this Fotopage entry
adik br bangun tidolaa
Mazlan Abd Mutalib
View this Fotopage entry
Zureen n Ezmel
Latest entry:selamat hari ibu...legend water chalet
dah lama sangat x bersantai , so bila dah berpeluang tuh mmg x lpskan peluang la :-> tempat ni mmg best... ;-) semua yg nak tu ada: boleh mengail, main pantai, kolam renang, jakuzi...n damai hehehe View this Fotopage entry
azam hashim
Latest entry:dari sinar mata mu
View this Fotopage entry
nana the great
[img] View this Fotopage entry
tsuboichinatsu tsunamitsu
Latest entry:-raya utara-
tahun nih walaupun perut dah bulat...muatan lebey had..hehhe...nak gak balik umah tok aku kat tepen,perak..pastuh kami ke gurun,kedah..mak dah sound aku..leh ker jalan jauh2..kaki makin bengkak..aku kata leh ajer....hehehehe...sampai gak aku ke umah mak lang,kat gurun..sangat best..konvoi 5buah kete..huhuhuhu...next year leh jalan sana lg... adik ku berbaju kunin n sepupu ku.. adikku farah+tasfi=nur dhia khalisha my luvly mum n dad.. my mum n dad with anak daranya=faizatul hu... View this Fotopage entry
kak long
Latest entry:Pa & Ma April 2009
Dapatkanlah di pasaran sekarang! Cerita lanjut di http://orkedsaiful.blogspot.com View this Fotopage entry
Kamal Fadhly
Latest entry:Takkan berhenti di sini ...
Saya akan kembali mewarnai dunia Fotopages setelah 2 tahun menyepi di sini .. melalui dunia Fotopages yang saya kenal semenjak tahun 2004, saya mendapat ramai kenalan di sini yang menceritakan pengalaman mereka melalui sekeping gambar, kerana sekeping gambar bisa menceritakan segala-galanya, Insya Allah. Regards, Kamal View this Fotopage entry
MARDZIAH ABU BAKAR
Latest entry:KEJOHANAN SUKAN SMK AIR MERAH, KULIM,KEDAH KALI KE 7 2009
View this Fotopage entry
zabariah hassan
Latest entry:PERKAHWINAN ADIK LELAKIKU
Lama betul tak update fp nie sejak balik dari jepun ni memang sibuk memanjang, insyaallah akan ku update sedikit demi sedikit didalam fp kesayanganku ini... Alhamdulilah majlis berjalan dengan sempurna dapatlah zar dan keluarga menyaksikan perkahwinan adikku yang bekerja di pejabat daerah Kota Tinggi ini melansungkan perkahwinan beliau, maklumlah sebelum ni tak berkesempatan nak meraikan perkahwinan adik2 yg sebelum ini... View this Fotopage entry
ahAzwa mohd
Latest entry:My Hannah dah besar..kejap je rasa
Kejap je rasa hannah besar..rasa cam baru semalam dukung dia as baby.. ni gambar masa nak g celebrate besday ayah hannah.. View this Fotopage entry
Khaironi Yatim Sharif
Latest entry:Where is UN ? Where is OIC?
“Ya Allah! Hancurkanlah orang-orang kafir dan musyrikin. Berilah rasa takut kepada musuh-musuh kami, musuh-musuh-MU,muliakanlah agama Islam serta kaum muslimin. Rapatkanlah hubungan kasih sayang di dalam sanubari kami dan perbaikilah hubungan kekeluargaan di antara kami serta berilah pertolongan kepada kami di dalam menentang musuh-musuh-MU dan musuh-musuh kaum muslimin.” For other pictures : http://picasaweb.google.com/sejutarindu Aku tak sure berapa lama entry ni boleh bertahan. Entry yang sam... View this Fotopage entry
H a r u s s
Latest entry:Christmas Markets at the Cologne Cathedral / 2009
Christmas markets at the Cologne Cathedral / Weihnachtsmarkt am Kölner Dom Model : Izuan 3 exposures tone mapped HDR. f/4.0 , 6sec, ISO 200 Salam Tahun Baru 1430 Hijrah & Salam Tahun Baru 2009 Masihi f/10.0 , 16sec, ISO 200 , again:izuan View this Fotopage entry
Kölner Dom in HDR
ady skywalker
Latest entry:boikot fotopages good bye fotopages
View this Fotopage entry
Tamizi Maruddin
Latest entry:Alumni IPSI 1991/93 di Hotel Quality Shah Alam
Menemui semula teman2ku yang 15 tahun dulu bersama di Institut Perguruan Sultan Idris (IPSI) sekarang (UPSI). Semasa di sana, keakraban kami bagaikan sebuah keluarga. Di sana tercipta hitam putih kehidupan....... Teman-teman, aku amat menghargai kalian. Kehadiran -+20 orang warga IPSI dan ada yang bersama keluarga. Ramai yang tak dapat hadir kerana ada agenda yang tak dapat ditinggalkan. Semoga kita berjumpa lagi tahun hadapan bulan Jun 2009 di Kuantan, InsyaAllah. Semoga kawan-kawan tidak menguzurkan diri.... View this Fotopage entry
FarIzMa Family
Latest entry:Salam Eidul Adha
Alhamdulillah tahun ni sambut raya eidul adha di kelantan. Ibu dpt cuti panjang :-D On the way balik kg kami singgah cameron highland . Syiokknya pergi bercuti ke sana ..sehinggakan payih dan ibu selsema aiyook bak kata payih ibuuuu kujukkkkk**nak sebut sejuk tapi versi pelat. :group_hug: Salam Eidul Adha Maaf Zahir Batin :group_hug: View this Fotopage entry
Sira Sain
Latest entry:Di sini segalanya berakhir~Furui arubamu
Semacam bunyinya...tapi terpaksa membuat keputusan untuk menutup tirai fotopage ini untuk memberi laluan kepada urusniaga online dan offline yg telah ku terjebak kini. Terima kasih utk kawan2 yg sudi telah lama,selalu berkunjung ke sini sejak dari zaman ia dibuka dari Negara Matahari Terbit...laman ini mungkin cuma akan diupdate utk entry dari jepun untuk kenangan kami ..ikebanaku...siri perjalanan kami utk kenangan terabadi yg tak abis lagi...itupun belum tahu lagi sbb ia dalam pc yg satu lagi dan dalam p... View this Fotopage entry
xx YY
Latest entry:Buaya di darat Kuda di laut
Begitulah kehendakNYA. View this Fotopage entry
uMIe n YaZiD n AEiMAn n UmAR
Latest entry:Edisi Raya 2008
View this Fotopage entry
Lina Yusuf
Latest entry:Khas untuk uncle Loyot...gambar aiman terbaru
View this Fotopage entry
ana lara
Latest entry:berpindah...
saya sudah berpindah : lawati http://anafarha.fotopages.com terima kasih! View this Fotopage entry
ROS ZAin
Latest entry:Hiroshima ~ Miyajima
Dari Iwakuni, kami terus ke Miyajima...sampai di Miyajima lebih kurang 5.30ptg...ingatkan dah tak sempat nak menyeberang ke Miyajima Island...bila diberitahu feri terakhir untuk ke Island pkl 8.45mlm...apalagi, kami pun tak lengah beli tiket dan dapat naik feri 5.45ptg...kedatangan kami di sana disambut sang rusa yang jinak...kami juga dapat menikmati mentari terbenam...pelancong asing pun ramai dok menantikan sunset ni... ;-) View this Fotopage entry
lenny hapsari
Latest entry:themeless
took these pics last weekend at many location..my parents house, baron beach...it takes time to acknowledge myself with the new gadget...so, more to come ..with new improvements hehe View this Fotopage entry
pengayuh beca
Latest entry:End of Note
Salam and Dear All, My Gosh its 2009 already! Its about time I'm closing up my entry here since I'm not updating anyway. Plus, I'm not the kind who could have 2, 3 accounts of things on the internet, a lazy updater or shall i say i find my time more valuable on other important things. So, you shall see me on my http://beca-film.diaryland.com(beca-film). Will be doing only the thing that interest me, updating only meaningful thing and perhaps sharing similar areas with you. So adios to FP! View this Fotopage entry
Gelabahhh present paper tadi, now can relaxx!
Hezil Mansor
Latest entry:We r moving
Just to let everybody know that we no longer active here. The main reason is because I do not like the founder/company of www.fotopages.com (check urself) and many other reasons so from now on our photos will be at flickrs. Do visit us there if you like at http://www.flickr.com/photos/farahnur80/. Nice knowing u all. Tata :: E+F+H :: View this Fotopage entry
Abu waseem Lokman
Latest entry:aku dah pindah ke blogspotlah..
sajer nak bagitau kat semua orang2 lama dan teman2. aku dah pindah. kot datang rumah lama nih, biskut meri pun kita tak keluarkan. oke. selamat datang ke rumah baru di http://na5wa.blogspot.com View this Fotopage entry
tempat pengesahan
Paint with the Light
Latest entry:Happy 4th BIrthday Eeha !!
Maksu Loves You !!!! :flowers: :flowers: :flowers: View this Fotopage entry
nonie rahim
Latest entry:Happy 2nd Birthday
fuh... bersawang tak hengat2... sgtla bznya mmg tak dapatla meneruskan commitment kepada fp ni hehe... just dropping by to post in Afifah's birthday... 2 pun dah 2 minggu lalu hehe so, Selamat Hari Jadi sayang... semoga panjang umur, murah rezeki & menjadi anak yg solehah amik gambar ngan tok teh dia yg sambut besday sama2 View this Fotopage entry
atiqahidayu abdmajid
Latest entry:Marsha Milan Londoh - I'm Back !
Hello fotopages fan ! I am here again. View this Fotopage entry
Hazli and Ennie
Latest entry:Melaka (A Famosa Resort)
Dah lama tak pergi holiday since we came back from Japan. Sarah dah bising nak pergi jalan-jalan so we decided to go to A Famosa Resort. Tak boleh stay lama pun kat sana sebab 2nd day Sarah dah demam so kena balik Kuala Selangor semula.... View this Fotopage entry
Dia pun nak beli jugak
ariesya zafirhana
Latest entry:Budou Gari
2nd August... Mula2 sampai dijamu dgn blueberry dan anggur Buah yg belum masak.. View this Fotopage entry
ghazali hizam
Latest entry:Lawatan Routine ke KIK Bukit Chagar, Johor Bahru
Dah terasa gatal kaki pulak lama tak pergi ke CIQ Bukit Chagar....2 minggu dah tak pergi. Hari ni ada mesyuarat, apa lagi....tempah tiket terus pergi. View this Fotopage entry
laluan ke JB Sentral
Kruskal Wallis
Latest entry:Longleat Safari Park
Menurut empunya cerita, Longleat ni merupakan `drive-in` safari yg pertama di luar Afrika. Ketika kami sampai, hujan masih turun. Nasib kurang baik, kebanyakan haiwan berteduh dan tidak bersiar-siar sebagaimana sepatutnya dalam safari. Bila dah hampir separuh jalan, barulah hujan berhenti. Tapi kami dah terlepas kawasan zirafah dan zebra. Cuma nampak dari jauh sahaja. Nasib baik banyak beruk-beruk yg menghibur hati... Overall, lawatan ke sini kira ok lah. Kalau cuaca lebih baik, kemungkinan besar lebih m... View this Fotopage entry
Longleat House.
jannah mohamat
Latest entry:aleeysya khaeyrah affandi
i'm now very obses with my baby...huhu... born at 31 january 2008. weight 3.0. now she is 45 day's old...... View this Fotopage entry
rospiagos taha
Latest entry:Moga menjadi anak Solehah... Insyallah
Bila dengar azan aje , dia pun seboklah mencari telekung .... tak kira la telekung siapa ...sama ada telekung ibu atau telekung kakak Aqilah ...asal dapat solat ....Itu lah dia Aina Afrina ...Insyallah moga berterusan hingga ke besar .... dan menjadi anak solehah ..Amin View this Fotopage entry
akhir sekali ber doa ...
Mazrul Hisyam
Latest entry::: Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008 Hari ni aku datang awal. jam 10 aku dah ade kat sana. Jadi banyak yg boleh di tembak. Panas ari nih, tapi semangat tetap ade utk menembak. Jadi nih sikit hasil yg ade. Yg lain semua masuk dlm Flickr http://www.flickr.com/photos/mazrulphotoblog/ Sambung lagi esok! View this Fotopage entry
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
Ed Sh
Latest entry:Wheel of Brisbane at Southbank, Brisbane, Queensland.
Selepas menonton bunga api tu....terus snap gambar-gambar ferris wheel ni.... View this Fotopage entry
shops at Mt Aubrun St.
Izwan Iskandar Ishak
Latest entry:Niseko, Hokkaido, Japan
View this Fotopage entry
lynn
Latest entry:Welcome to Muslimah Dolls.
http://muslimahdolls.com() View this Fotopage entry
bugbites and co
Latest entry:Le Tour De Langkawi 09 - criterium @ KLCC
more pictures http://flickr.com/photos/adzliyana/sets/72157613836730706/( HERE. ) as you peps (may / might not know) im shifting to flickr to almost permanent. but its hard to say goodbye to FP :-D . Life is hectic again as a student, so shooting is consider a third degree things to do besides studies and getting enough sleep! but do visit me at my flickrs site for latest update ( jika adalah) have a great 2009 dearest shutterBUGs. View this Fotopage entry
Pulau Rumbia
Latest entry:A visit to MITI
jumpa boss-boss....... View this Fotopage entry
MFJ Ltd
Latest entry:London
Musim panas tahun ini nampaknya sudah hampir ke penghujung. Tak lama lagi bulan Ramadhan pula bakal tiba. Jadi inilah masa yang paling sesuai untuk berehat. Destinasi kali ini adalah LONDON View this Fotopage entry
Tower Bridge antara destinasi awal
napie moksin
Latest entry:Penutupan My Pages - Official Closed
DENGAN RASMINYA SAYA MENUTUP FOTOPAGES INI. Please visit me below: WEBSITE http://www.napiemoksin.com MY BLOG http://blog.napiemoksin.com ADD ME FACEBOOK http://www.facebook.com/napiemoksin BECOME MY FAN CLUB http://www.facebook.com/napiemoksinphotography Twitter http://twitter.com/napiemoksin TERIMA KASIH KEPADA ANDA YANG MEMBERI SOKONGAN KEPADA SAYA UNTUK TERUS MAJU DALAM BIDANG FOTOGRAFI. RGDS, NAPIE View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
yusoff shah
Latest entry:Autumn 2007
Our last autumn.. really enjoyed it :-D View this Fotopage entry
azrin hilmi
Latest entry:bonfire
View this Fotopage entry
xXl rinaKeiko lXx
Latest entry:suatu petang...
View this Fotopage entry
Neoardi The One
Latest entry:Update: Belajar menggunakan Fotopage
Hari aku ajar JC guna fotopage. LOL View this Fotopage entry
After
Steve Troy
Latest entry:Storms and Sunsets
A little contrast now..........some skies from South Dakota...... View this Fotopage entry
mai nasa
Latest entry:Jalan-jalan Putrajaya
View this Fotopage entry
kami melihat hanabi...
haNis wuz eRe
Latest entry:battle of the bands
sorry. tatau band ape event : battle of the bands :rhythm nation date : 8 December 2007 venue : MITC, Ayer Keroh View this Fotopage entry
nur istimewa
Latest entry:Senja Di Hangar MAS KLIA
Assalamualaikum... Gambar yg di shoot semasa Majlis Mabit. Seperti majlis Mabit yg lepas, seperti biasa akan diadakan tayangan video Palastine. Waktu ini lah yang saya tak dapat lupakan dimana semasa 1 lagu nasyid perjuangan Palastine (nasyid Arab) dinyanyikan mereka, rakan-rakan yg lelaki ni turut menyanyi dan melaungkan 'Allahu'akbar' dgn penuh semangat selepas lagu tersebut... Ya Allah... berderau rasanya darah time tu... :surprised: Saya mengucapkan syukur pada Ilahi kerana menemukan saya dengan ... View this Fotopage entry
Azalea Nur
Latest entry:Hanoi 8-12 April 2007
A unique experience...need patience with the honking of motorcycles View this Fotopage entry
Tam Kok river cruise
salmah sathiman
Latest entry:wakasagi
Memancing atas ais. View this Fotopage entry
Ariff Rashid
Latest entry:Heads up people
Sorry for the very long silence guys, I have moved to http://www.flickr.com/photos/arep/(HERE) View this Fotopage entry
MSO and Farah Yusri
Latest entry:Moved.
Assalamualaikum, Please be informed that we have moved to a different domain: http://fymso.com(http://fymso.com) Jemput Datang. View this Fotopage entry
Wan Mohd Khairul Wan Mohamed Zin
Latest entry:Jejalan Di Hujung minggu Di York
Description of the Journey: Length of Travel: 45 mins south by train from Durham Who's who: Me and Sofea (A tutor from UNIMAS taking up MPhil/PhD in Sociology Theories-who are thinking to move from Ustinov College to St. Mary's -what a betrayal !) Although this was our second time visiting this city who some say 'the larger version of Durham' both of us found York refreshing, at least not as hilly as Durham !! When: Sunday morning till evening in cold and gloomy north-east winter ! What For: Ju... View this Fotopage entry
Tertarik dengan akak ni sdang tulis menu kat restoran dia
DAUD and SARINA
Latest entry:Fuji san
29 Nov 2006. On the way back to Ichikawa, we stopped nearby Fuji Mountain. The weather was great and Fuji-san is clearly visible. Another great 'photo op' session ;-). View this Fotopage entry
On the way to the museum
Y u s r e e And His Camera
Latest entry:energy
View this Fotopage entry
petir aris
Latest entry:wak wak
dah sebulan rupanya aku tak update..keke. update pun kat web baru je --> http://www.petirphoto.net(petirphoto.net) raya keberapa tah pi jerat burung wak wak kat kampung b.pahat... dua mlm berturut2 mlm pertama dapat dapat berapa tah..tapi tak sampai 10 ekor. mlm kedua dapat 31ekor :-D mlm pertama jerat saya takde masih di t.malim jerat burung wak wak ni bahaya sikit.. bunyi untuk memikat burung ni kena betul.. kalau salah harakat bunyi dia..hah lain lak yg datang :-> .. tapi kita org pakai kas... View this Fotopage entry
ghizam japan
Latest entry:Sambutan Hari Raya di Green Heights
Syukur alhamdulillah, berkat bantuan dan kerjasama seluruh warga Green Heights, kami berjaya mengadakan majlis hari terbuka dan jamuan hari raya di Green heights. Pelbagai jamuan disediakan dan majlis berlangsung dari jam 12.30 tgh hingga jam 5 petang. Saudara Amin dari Gyotoku merupakan tetamu yang paling akhir balik. terima kasih kepada che lee yang menghantar gambar-gambar ini untuk kenangan semua View this Fotopage entry
tahun depan orang lain urus pulak
River River
Latest entry:TAIPING 2nd SYAWAL 1430
View this Fotopage entry
Au Revoir
NurAthira Hanim
Latest entry:last day in Meiji Dai
View this Fotopage entry
Diella Kaymieman
Latest entry:~ MY ONLINE CAKES ~
........... ~ MY ONLINE CAKES ~ Welcome to Sweet Indulgences Cakes By DIELLA ~ Introducing 'amsweet indulgences' my new URL ~ SIMPLY CLICK DIS ~>> http://amsweetindulgences.multiply.com/(LINK) And wif d new address comes a new name ~ D Biteful Delish Amsweet Indulgences ~ Browse thru our website for more information and a look at sum of our cakes... Check out these goodies I've created to bring u fabulous treats dat u will luv every bite!! ~ We hope u find wat u r looking for... ~ ~ My... View this Fotopage entry
...
norzila zakaria
Latest entry:bersambung... banyak lagi gambar2
View this Fotopage entry
zaki mahyudin
Latest entry:sunset di matama
View this Fotopage entry
ke Sakurajima
fazira fadzil
Latest entry:pindah
sy pun nk pindah jugak! ke mana? entahlah. tapi mesti pindah! View this Fotopage entry
jazmina dan adi duet minum susu botol :P
Aishah Mokhtar
Latest entry:Wedding
Okey...i noe it has been quite a loooooonggg time since ma last update...well,u know..study n study..and this update is special for my cousin emy who just got married last last last week...hehehe~ well,i just wanna say,congratz to emi and have a nice life~ ;-) View this Fotopage entry
komilus gamburud
Latest entry:FAMILY TRIP TO KAGOSHIMA
In December 2005, my parents, an aunt and also a young niece visited us in Kagoshima. We brought them to several places in Kyushu Island and not forgetting, introduced them to our friends who had accepted us in their community in Japan. 3 weeks holidaying with them passed so fast that we didnt realise that it was time to go home. Thank you to them for making time for us here. We love all of you. :ty_ty: :ty_ty: :ty_ty: View this Fotopage entry
at fukuoka eki
Me Manja
Latest entry:**drowning leaf
Just a simple posting for today... sebab lama tak merayap dan mengambil gambar... diri sendiri terlalu sibuk, tk dpt nk dielakkan... :-D View this Fotopage entry
semut tura
maaf saya tidak update page ini kerana saya sibuk me"update" kat page satu lagi... http://s3mutaro.fotopages.com View this Fotopage entry
Shahidah Syazryl
Latest entry:A BIG FAREWELL TO ME !!!!
Hi Kekawan.... After Working In This Company For Almost 6 Years, Today, At Last Is My Last Day As A Working Mother And Wife. It's Quite SAD For Me To Leave My Post As A Draftswoman But I Guess The Post Of A Mother And Wife Is Much More Important To Me Now. Now.... I Leave My Career Juz Wanna Concentrate And Spend More Time On My Son. Furthermore, He Is At His Learning Stage Now. And As His Mother, I Guess It's My Responsibility To Teach Him Whatever Is Rite To Be Taught. As For My Friends Here,... View this Fotopage entry
Ok! I'm Done.... Bye....
irsyad izzuddin
Latest entry:putri ku yg pertama
rusdi..ni pic aina yasmin..nanti aku letak more pic dlm FP ni View this Fotopage entry
aina yasmin
hilmi khalid
Latest entry:Sayonara Nippon...
a walk to remember...Sakuragichou, Yokohama. [ credit to http://mybrainrelease.fotopages.com/(usop) for the pic] 20 Feb 2003ー28 Mac 2006... 3 tahun di tanah terbit matahari, bumi sakura Jepun. Dan kini hari, pulangnya seorang perantau ke tanah air terchenta Malaysia. Mata itsuka, aishou! Sayonara...Nippon! Jutaan terima kasih kepada anda semua pengunjung photoblog ini, anda yang telah banyak memberikan semangat, galakan dan juga komen yang sungguh bermakna untuk saya dalam mempelajari selok b... View this Fotopage entry
aliah jamal
Latest entry:Watanabe's Garden
View this Fotopage entry
muhamad ghopran yeop hamzah
Latest entry:winter 2005
Amir dan mamanya. View this Fotopage entry
7 weeks
cheMa and family
Latest entry:Yuki turun lagi
It was snowing heavily today, during seminar, my eyes were feasting on the beauty of the falling snow flakes, this snow was like a farewell give to me as this is my last winter in Japan...it was so beautiful. View this Fotopage entry
digital dome
Latest entry:Jumping....jumping
http://www.digitaldome.org() Need domain, web hosting and personal photo gallery ? contact me - dome@digitaldome.org or YM = xsdome Contoh Gallery : http://photo.digitaldome.org (sedang pakai ) http://gallery.digitaldome.org (for demo) web photo lain : http://www.syahrinaziz.com http://www.shaifulrizal.com ( u.c ) http://www.helmyemran.com ( u.c ) http://www.2121studio.com ( u.c ) http://gallery.jurufoto.com http://www.petirphoto.net http://www.jieadra.com coming soon : www.sy... View this Fotopage entry
Marizan Nor
Latest entry:Bukit Merah Lake Town Resort #5
The Eco Park The Eco Park is one that makes the resort different from many others. BMLTR is one that responded to the new marketing trend of Eco Tourism. The Mini Zoo was nicely laid out. Within it, you have the Bird, the Reptile, the Mammal and the Marine Parks. The walks along the parks were pleasant and educative. The jungle vegetation lends a natural animals spotting setting. The animals too don’t appear to be as stressful as those in traditional zoo. The main lake is a haven for fresh water fi... View this Fotopage entry
... frontal: thanks again ...
aku QanannUlarc
View this Fotopage latest entry
syed nassier
http://www.syednasir.com View this Fotopage entry
Mok Nik
Latest entry:Yellowstone National Park - The Mud Volcano
The Mud Volcano and the Sulfur Caldron is probably the best smelling area in the park (not that other areas don't effuse hydrogen sulfite, but the most impressive arouma has to come from around here!). The sulfur caldron is among the most acidic spring the park, with a PH of 1-2 (that's close to one molar of strong acid!). View this Fotopage entry
The Mud Volcano
rehanni aznan
Latest entry:salford quays
salford quays, used to be known as salford docks, is an attractive waterfront location :egg:. it is situated just a mile from manchester city centre and an ideal destination for a day out or weekend break :angel:. View this Fotopage entry
...at sunset
kayu sakti
Latest entry:{ Padang, Indonesia }
View this Fotopage entry
meraikannya
bunge cengkih
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016